Blev en Sotarblixt och Djupdalsledentur idag med Sören och Julle. Tyvärr kände sig inte Juhlén helt hundra så han fick vända tillbaka efter några kilometer. För mkt gris på julbordet måntro? Va riktigt mycket med snö på höjderna. Ibland gick man ner i nån driva och där nådde snön upp till midjan så det var stundtals tungt att ta sig fram. Varje kilometer på de kuperade lederna tog väl ungefär dubbelt så lång tid mot på sommaren så vi var ute i ca 2h. Veterankungen var lätt och fin i kroppen och gillade att komma hem och byta ut banan mot öde skogsmarker. Var totalt orört på stora delar av skogen då ingen annan dåre visar sig på skogen i detta väder (endast några älg och rådjursspår) men på vägen mot Agvattnet, Slomvattnet var nog Anders ute med skotern. Undrar om han funderade lite då han såg våra spår när han kom tillbaka?Djupdalshöjden, snöfallet skymmer utsikten