Under senaste veckan har det väl inte blivit så himla mycket träning precis. Har varit ganska kallt men körde väl bra på torsdag och fredag då det blev dubbla milpass iaf. Tror det var -27~28 så det kändes i lungorna. Tsappo var med på ett av passen och han trivs utomordentligt i kylan med sin tjocka päls. Han har en tät och luftig underhårspäls för värmens skull och sedan en tjock och sträv yttre päls som skyddar mot snö, regn och blåst. Förmodligen bättre än alla Gore-tex kläder som finns på marknaden.

Blivit några pass på turskidorna då jag gått fram genom skogen och det har varit fint. Annars har jag varit på Selma spa 2 ggr veckan som gått så det har varit en riktig lyxvecka. En gång med Maria och en gång nu i helgen med chefen. Riktigt skönt med bubbelbad, massage, utomhuspol och god mat.

Tragiskt nog verkar en person jag kände ha blivit mördad. Kroppen har ännu inte identifierats ännu eftersom den var svårt bränd men hans släktingar säger sig vara säkra på att det är han. Fruktansvärt! Sist vi träffades vilket inte var allt för längesen så skulle vi gå och ta en fika nån dag sa vi men det blev aldrig av. Kommer alltid att minnas honom som en glad och positiv person. Det konstiga är att vad jag vet så gjorde han aldrig något ont och var knappast kriminell men något måste ha hänt sista tiden. Vad för affärer han blivit inblandad i kan man bara spekulera i men något med stora pengar är möjligt. Tror inte det var hans egna ideér utan han hängde nog bara med. Pengar är mer värda än människoliv. Människan är ond och sprider bråd död omkring sig. Fy fan! När en person som han råkar ut för något sådant förstår man att världen med grov brottslighet där människoliv är insatsen finns bakom närmaste husknut.