I lördags blev det en tur till Karlstad, körde lite intervaller med Örnstedt, Brånn o co. Kände mig riktigt pigg i början av passet men sen blev jag riktigt trött. Kändes att jag hade rört en del på mig dagarna innan. Efter passet var jag och Henrik ute på stan och käkade pizza.

Igår testade jag köra längdskidor efter Tsappo. Det gick sådär. Ibland gick det undan och han ledde vägen men någon gång ville han ut i skogen och det var svårt att hänga med där. Vi höll på att mosa över en tjej som var ute och gick på skidorna, stackars människa. Tsappo var redan lite sliten eftersom han dragit på en pulka hela dagen så jag fick ta det lite lugnt med honom. Just innan jag tänkte släppa honom fri så han fick slippa dra så brassade vi in i full sula på var sin sida av en elljuspårstolpe. Blev liksom tvärstopp för båda så mina byxor sprack men vi klarade oss båda utan stav eller skidbrott.

Kan nog gå fint när han är utvilad. Får ta med honom till Byamossarna då han som jag säkert trivs bättre i skogen än efter ett elljuspår.Ikväll blir det ett VVOK-styrkepass med Demontränaren Malte. (Bild). Han är grymt säker tränare, rätt ung men vet vad som gäller. Läs mer här