Knaster ger fyr i brasan.

Idag blev det en fin turskidtur med Jonne och hans lilla dotter Alice som är 10 månader. Hon gillade att åka pulka och verkade trivas utmärkt i skogen, så inte lär hon bli naturfientlig i framtiden. Det ska börjas i tid så naturen känns som hemma. Alice gillade elden, det märks på något underligt sätt rent historiskt att människan påverkats enormt av elden och att den drastiskt ändrade våra levnadsformer då man blir sittandes en stund vid brasan. Elden möjliggjorde för människan att kunna bo i kallare klimat, laga mat, ljus, värme etc. Snön vräkte ner när vi gick hemmåt över myrarna mot Ingersbyn. Jonne drog pulkan, och Alice sov gott vaggandes till sömns. Vi var ute i skogen tills det började bli mörkt. Jag har haft problem med ett knä ett tag så jag fick behandling av Henrik igår, idag kändes det bättre men tar det lugnt med träningen ett tag och då passar sådana här turer utmärkt.