Blivit några skidpass under helgen. Igår på Byamossarna med farsan (bild) och militärmannen. Hade sällskap av Jonne och Petter ett tag också. Fint pass. Idag körde jag och militären på Prästängsspåren. Det var en artikel i AN på fredagen om skidspåren där jag uttalade mig lite om dessa och det var fulla parkeringar på både Byamossarna och Prästängen. Verkar som det gav ett litet lyft faktiskt för så mkt folk har jag inte sett på något av ställena tidigare. Riktigt kul att folk är ute och rör på sig. Friskvård tillsammans med naturupplevelser är den ultimata kombinationen tycker jag. För mig har knät krånglar under veckan så då funkar lugn skonsam längdskidåkning bra. Veckan var också så kallad återhämtningsvecka så jag har tagit det ganska lugnt..

Igår var jag, chefen, militären och MMA-mannen på Snabba Cash. Rätt ok film.