<!–
WriteFlash('’);
//–>Martin Larsson satsar numera på långlopp och målet är antagligen att förbättra sin andraplacering i Vasaloppet från 2005. Förr eller senare tror och hoppas jag att han gör det. När jag följde OS-femmilen där Johan Olsson åkte så grymt bra slog det mig också att Veerpalu blev 6:a endast 6 sekunder efter spurtkanonen Northug. Helgen innan var Veerpalu 9:a, 23 sekunder efter täten. Martin var där 6:a. Tolkar detta som att Martin givetvis kunde ha åkt bra på femmilen, även Fredriksson, Brink och Svärd kunde säkert ha åkt bra om man ska gå enbart efter resultaten…

Blir spännande att följa Vasaloppet. Håller såklart på Martin men det känns som det är andra som är lite större favoriter. Oskar är nog den jag håller som starkast just nu men någon helt annan kan vinna, det är väl det som är bäst med idrott – man måste tävla först och sen vet man vem som vinner. Längesen jag tränade med den gode Larsson nu, får hoppas att vi kan köra några pass ihop här framöver. Pratade med honom för några veckor sen och formen var stigande så det lät bra inför vasan. Martin är verkligen en god ambassadör för Arvika. En förebild för samtliga Arvikabor. Otroligt seriös och med sunda värderingar.

Resultat OS

Resultat Tartu