Igår blev det en fin skogstur med Jonne och Alice. Vi tog turskidorna, ryggsäck och pulka och drog upp på höjderna öster om Jössestugan. Vi följde skoterleden en bit och lite av de nydragna skidspåren som Anders Johansson kört upp. Var som räls. Sen gick vi obanat en del och ut på Fågelmossen där vi grillade korv och hade det allmänt gott i solen. Snön har nu satt sig bättre så det bär faktiskt helt ok med turskidor på de flesta öppna ytor.Spårning blir det alltid en del när man är ute på vintern

Lilla Alice gillar att åka pulka, hon sitter mest och pratar med sig själv under tiden vi rör oss framåt. Hon fick också testa sin livs första åktur rakt utför Gallberget. Tuff liten tjej. Där vågar inte många åka.. Solandes i djupsnön på liggunderlag och sovsäck, bara att stoppa ner skidorna i snön och njuta

Hoppas på många fina turer nu framöver. Bara snön blir ännu fastare så blir det perfekt för turskidåkning.

<!–
WriteFlash('’);
//–>