Har så smått börjat träna igen och det har varit ganska segt att komma igång men nu känns det väl lite bättre iaf. Man blir nästan sugen på att inte börja träna igen när man varit sjuk men samtidigt finns det en viss motivation att köra på. Ska väl försöka att trappa upp lite till veckan.

Blir en sväng till farsan i eftermiddag då jag ska se på skidor från VC – Falun. Ska försöka hinna med ett lättare löppass innan detta. Blir en löptur runt Backsjön. Är en fin runda på ca 12 km som jag brukar ta ibland.I torsdags var jag, Målvakts-Hasse och lille Axel ute på Byamossarna med två ”ulvar”. Gamle schäferblandningen Lotus och vilden Tsappo. Hasse hade slitit en hel kväll och byggt om en pulka med gamla gardinstänger som fungerade utmärkt. Tsappo anföll den gamle hela tiden för att få igång honom att leka. Så de fick jobba hårt i snön. Va en fin tur trots klet-snö. Hoppas det klarnar upp och fryser om nätterna snart så det blir skare för då ska det köras skidor. Skarskidåkning är det bästa som finns.