Imorse blev det en liten skidtur med Chrille. Vi åkte via Ingersbyn upp till Byamossarna där det var 6-7 cm nysnö och några minusgrader efter en kall natt. Snön som föll blöt i Arvika var torr uppepå höjderna. Det bästa utav allt som jag räknat ut kvällen innan var att under lagret av nysnö fanns en skare som höll att åka på. Så då blev det åkande överallt där vi kunde ta oss fram, och det är väl egentligen överallt. (Se video nedan)<!–
WriteFlash('’);
//–>

Vi åkte förbi Perrys stuga vid Näverskotjärnet innan vi vek norrut igen uppöver mossarna.

Det var en fin tur och roligt att träna med Christian då det var längesen nu. Han är så skön person och bjuder verkligen på sig själv som ni kunde se i videon. Enda djurspåren vi fann i nysnön var från räv och hare ändå åkte vi över ett ganska stort område.Vår GPS-rutt