Vart tog det fina klara vädret vägen som jag beställde med kalla nätter till skarskidåkningen? Hmm, ser mörkt ut ett tag framöver verkar det som men snön ligger fortfarande djup så det ska nog gå att få till några fina turer framöver. Annars så få man åka norröver för än är skidsäsongen långtifrån över. Några veckor med fin vårskidåkning måste man få med sig varje säsong.

Träningen börjar flyta på igen efter förkylningen. Känns lite i benen att man ökat dosen lite och det hör väl till. Blir en resa till Gunnarskog i eftermiddag med lite träning på skogen. Fina skogar däruppe och om någon missat det så går alltså elitserien i orientering den 15/16 maj uppepå Ryggestadsberget. Mer info här Det är ett fint arrangemang som kommer sätta Gunnarskog på kartan. Ser fram emot tävlingarna. Snön är nog borta fram tills dess men kommer ihåg att det fanns snö kvar i en göl (dödisgrop) i södra delen av kartområdet när jag provsprang i maj ifjol så där kanske det ligger kvar lite.