Fick väl till en ganska bra träningsvecka förra veckan med varierad träning och det blev några trevliga pass med olika träningskompisar. Även om man håller på främst med en individuell idrott så är träningskompisar viktiga då vissa pass känns betydligt roligare. Tränat med bla Göta-Henrik, Kumla-Brånn, Malung-Birgersson, Järn-Andreas (vi var ensamma på vvok långpasset – var är ni??), ett par pass med Herr Nilsson (som är pigg när han inte är nedtränad), farsan som mötte mig på löppasset igår mm. Inte ätit en enda köttbit heller och det verkar fungera bra trots att vissa säger att det ska gå åt skogen för mig. Men det är ju till skogen jag främst vill så det är väl bara bra. Här har ni förresten senaste nytt på den fina marknaden i Värmland. Kollade på träningsstatistik från GPS´n. Har mest rört mig i mellansverige som ni ser på röda markörerna ovan. Något i Norge också men inget i fjällvärlden, får bli skärpning på detta i sommar. Går ju inte att bara hålla till i låglandsterräng.Idag är det sista VVOK, måndagsträningen – löpning som uppvärmning och sedan cirkelstyrka. Vi har kört på med detta hela vintern. Varit riktigt bra och viktig skadeförebyggande träning men tyvärr är det allt för många som inte kommer på träningen. Vi har väl i medel kanske varit 5-6 personer med någon gång upp emot 15 och som lägst 1 eller 2. När vi är så många medlemmar i klubben borde det vara fler på en träning av detta slag som alla kan vara med på oavsett ålder. Denna träning som är så viktigt för klubbens äldre orienterare. Det är främst styrka/spänst man tappar när man kommer upp i åren så det är konstigt att de inte kommer då denna träning är det som är viktigast för dom. Men det verkar som det ska vara en orienteringsbana på tid som gäller för då kommer dom minsann. Och blir skadade första racet..