Gjorde premiär med karta. Det var lite ovant och det blev lite krokar. Sprang tom utanför kartan en bit men kunde visst på något konstigt vis läsa in mig där och hittade rätt. Blev ca 10 min ”bomtid” men höll god fart däremellan, hade 2,40 per/km i några medlut så där gick det undan.Karta här

Testlöpte även banor till elitserien igår. Det är fint i skogen men tyvärr har några nötter kört sönder delar av vandringslederna i Gunnarskog med motorcykel. Såg inget vidare ut på en del ställen, tråkigt då bygdelaget har slitit och lagt ner mkt tid på att få till detta. Personligen tror jag inte att det är ungdomligt oförstånd som ligger bakom, utan det är vuxna människor som har kört omkring. De orkar sig väl inte ut i skogen annars. Vore roligt att träffa på dess miffon nån gång. I skogen finns inga vittnen och där gäller naturens lag, äta eller ätas..