Har inlett ett spännande samarbete med Erik Nordlöf. En mkt trevlig kille som bor och är uppvuxen i Arvika. Sedan 2008 driver Erik företaget PHE, med inriktning mot personlig träning och friskvård där han hjälper folk på olika sätt. Vi kommer tillsammans arbeta för att jobba fram ett bra koncept för mig som idrottare när det gäller kost/återhämtning etc. Tror detta kan bli riktigt bra för mig på framförallt längre distanser. Erik vill hela tiden utveckla sin kunskap och sen kan det faktiskt vara skönt att ha någon att bolla idéer med som står helt utanför löpare/orientering/skidcirkusen. De är ganska kantiga i den mallen och ser inte utanför ramarna. Erik själv får dra nytta av de kunskaper jag samlat på mig om träning genom åren så det blir säkert ett givande samarbete för oss båda. Besök Eriks hemsida här.