Blev en rejäl smäll i backen igår när jag körde ett MTB-pass på skogsvägar. Körde bla upp till Gunnarskog. Gaffelröret gick plötsligt och väldigt oväntat rakt av i ca 40 km/h och på gaffelröret sitter ju styret. Hade inte en chans att hinna reagera och gick som en plog rakt ner i marken. Tänderna satt som tur kvar men en fläskläpp blev det och ljumsken fick sig en rejäl smäll. Nästan det rykte av hela ballen också, hade revor på den stackaren och blod i byxorna men han satt iaf kvar. Axeln full med grus också. Maria fick komma och hämta mig. Hon fick också leka sjuksyster och tvätta alla sår. Tack Maria, det fixade du galant!

Någon som har koll på om det går att köpa lösa gaffelrör? Eller måste man köpa dämpare o allt. Va en jäkla fin dämpare på denna cykeln så det går säkert på 10 sura laxar. Behöver ett rör tills helgen. Får åka runt imorgon och leta.

Annars var MTB-passet riktigt bra och jag kände mig ganska stark. Tidigare på dagen hade jag kört 10 km snabbdistans på 33,44 med nerkörda ben och det kändes helt ok.