Börjar sakta läka samman efter min smäll i backen även om såret på axeln varar en del och ser allmänt jävligt ut. Vissa muskler i benen är det som små ”lårkakor” i. Kroppen höll bättre än cykeln denna gång så jag var tvungen att bl.a. skicka efter en helt ny framgaffel. Över 6000 kostar enbart framdämparen, sjukt vad de tar ut för grejerna alltså.

Ikväll blev det ett fint pass med kombinerat kajak och lättare skogslöp. Paddlade upp till Gunnern från Sälbodaälven och sprang sedan upp på Kroksberget. Kollade lite på utsikten över Sälbodabygden. Riktigt fint faktiskt! Såg också Ormvråkarna som höll till där. Var flera stycken som flög omkring och jamade. De var nog lite oroliga för mig.

Till helgen är det dags för O-ringen multisport. Hoppas jag hinner få min nya gaffel till MTB´n till dess, körde ju som ni säkert sett den andra sönder och samman. Tävlingen ingår i Svenska cupen i multisport så det bjuds på tufft motstånd. Räknar med att vi har ett starkt lag och det har vi, åtminstone på papperet. Tävlar tillsammans med Per Eklöf från Örebro. Orienterare, multisportare, skidåkare, ja han är allround. En råstark man som är snabbare ju jävligare terrängen är. I skogen ska ingen springa snabbare iaf. Taktiken på MTB-cyklingen är att vi ska undvika att köra ihjäl oss och på paddlingen så ska vi undvika att drunkna.

Total segrartid är beräknad till 18,5 timmar uppdelat på 5 etapper.

Etapper / Tävlingsplats / Tävlingstid

1 Kilsbergen 2 tim

2 Östansjö 5 tim

3 Östansjö 3 tim

4 Käglan 5 tim

5 Örebro 3,5 tim