Ikväll åkte jag och Maria på tisdagsorientering vid Jössestugan. Var en ganska kul och stundtals tuff bana som jag gjorde bort mig själv på några ggr. Målsättningen innan var att få ett lugnt roligt löppass i terrängen och det uppnådde jag verkligen. Dessutom löpte jag förbi 7:an så jag diskade mig själv vid målgång. Hade redan förlorat mot Elin eftersom hon sprang ikapp mig typ 8 ggr efter banan då jag var vilse och Maria hann jag aldrig ikapp trots att jag ökade på slutet. (Vi hade en egen intern tävling, och jag fick alltså storstryk) Det gjorde nog hon med när jag skrek på henne vid näst sista. Så gör man för att få fart på tjejerna, man skriker rätt ut att man är på gång för hon drog på ordentligt.

Karta med GPS-rutt

Annars så var frukostpasset bra och långt idag. Skönt att inte behöva tänka.