Har dragit ner på träningen nu efter terräng-DM och ska försöka hålla mig i skinnet och inte göra något dumt vilket inte är helt lätt. Var ruskigt nära jag ställde upp på DM i MTB här i Arvika igår men klarade att hålla mig borta från det racet och det var väl tur såsom jag hade satsat där kunde det gått illa med både form och kropp. Ärren i axeln är fortfarande kvar efter senaste flygturen. Idag missar jag Natt-DM i orientering, eller rättare sagt – jag lät bli att anmäla mig. Tävlingar i allt möjligt är himla kul alltså. Det är just allroundegenskaper jag är mest imponerad av när det gäller idrott och där tror jag att jag själv har en del ”inne” i kroppskonstruktionen även om det rent tekniskt finns mkt att utveckla i olika moment. Vi får se hur satsningen kommer se ut nästa säsong. Just nu är det lite fokus mot min debut på Lidingöloppet där jag hoppas göra ett resultat där jag kommer i närheten av min kapacitet. Fått massor av tips från diverse löparlegender och det är ju kul att folk engagerar sig.

Fick annars lite fina terrängskor från USA igår som jag Nilsson och Juhlén beställde. Ser fram emot att använda dessa, dock inte på Lidingö som jag inte klassar som terränglopp. Det är mer grusväg än stig så det blir en ”vanlig” sko på det loppet. Finnarna körde dock med spik på 80-talet. Rått!

Jag och Holmstrand ska köra ett genrep här på måndagskväll då vi kör 16-17km i tänkt Lidingöfart. Vi funderar på att köra i relevant terräng så det kan bli i Styckåsskogen. Ser ni två dårar som mal varv på varv behöver ni inte tro att det helt har slagit slint, för det har det redan gjort – för längesen.