Genrepet inför Lidingöloppet fungerade ganska bra. Var inte i min bästa form den dagen men genomförde passet som planerat tack vare Martin som låg klistrad i min rygg. Martin var stark. Vi körde ganska lugnt uppför men sprang ut på platten och körde rätt fort utför för att vänja benen vid backarna. Vi körde också med den dricka som vi ska använda på loppet och det fungerade ganska bra. Fick lite känning i magen men inget håll eller liknande så det var positivt. Vi fick dock dra ner på farten en del då det blev ganska mkt klättrande efter så många varv vi körde. Totalt över 590 höjdmeter blev det på passet. Var en person som gick där som vi passerade ett antal ggr och han undrade om vi aldrig blev trötta. Hoppas inte det sa vi..

Tyvärr har jag nu fått lite känning av mitt löparknä som kommer lite då och då med någon månads mellanrum men jag vet ungefär hur jag ska bli av med det så jag hoppas det fixar sig.