<!–
WriteFlash('’);
//–>Idag fick man
som Lidingöuppladdning stå vid sidan och titta på löpning då tjurruset i Karlstad avgjordes. Jag och farsan åkte dit för att titta. Innan start så tippade vi båda urstarke IFK Moras Martin Johansson som vinnare i loppet trots att han på morgonen skulle träna skidor i Torsby skidtunnel. Minst en minut före Per Jacobsen, IF Götas landslagslöpare i 3000 m hinder, trodde vi då banan skulle passa Martin bra. Och vi fick rätt. Martin J fullkomligt krossade alla andra. Imponerande. Man blev rätt sugen på att köra då det verkar va en riktigt kul bana som de drar upp. Får väl bli något annat år.

Personligen körde jag ett lätt 6 km pass idag med kanske min livs form. Hur jag än gjorde så kunde jag knappast springa långsammare än 4.00 per/km. Klockan stod hela tiden på 3,50 nånting så jag fick sakta ner och hejda mig. Med ett par km kvar så tänkte jag öka upp till Lidingöfart, ca 3,40 och det kändes fint. Kollade klockan och jag sprang på 3,20 utan att flåsa. Vad i he.. Nu var formen här. Slog av på takten och joggade hem, detta kunde jag inte sabba tänkte jag. Grym fin känsla. Knät fungerade också utmärkt vilken va fint.

Imorgon blir det DM-stafett i orientering. Ska springa en kortare sträcka på ca 5 km och hålla lagom fart med hårt tejpade fotleder ala Gärderud. Blir nog bra. Bommar vi inte bort oss har vi chansen till medalj tror jag. Det är i Edane med start och mål på Edevi..