Tagit det ganska lugnt denna vecka men ändå har det blivit en del träning. Tisdagen blev det dubbla distanspass, ett lugnt och ett lite, lite snabbare – ca 4.00 fart. Onsdagen så provsprang jag Kyrkebyjoggbanan med Camilla H som visade mig banan eftersom en kille ville prova sig på banrekordet så var det bra för mig att veta hur banan gick innan eftersom det skulle bli hårt för honom att underskrida tiden.

På onsdagskvällen blev det nattorienteringscup i Norge. Var riktigt kul och det började helt ok men sedan blev det ofokuserat och en massa, massa missar och jag vände kartan åt fel håll och sprang på så vis kontrakurs. Fick inte ordning på något till slut så då tröttnade jag lite och avbröt. Var en del andra också som inte kom runt då det var lite lurigt och det gröna på kartan var riktigt grönt i verkligheten kan jag säga. Rejält blött var det i markerna också minsann men ganska kul trots allt.

Torsdag åkte jag till K-d och sprang lite med de andra rövarna. Var ingen där som ville köra så hårt som jag tänkte från början så jag ändrade om planerna lite. Sprang därför första kilometern med de andra och sprang sedan 1 km fortare. Sista kilometern sprang jag i typ flytfart igen. Avslutade med en snabb nerjogg på 600 meter som kändes seg. 1,37 tror jag det tog.

Fredag blev det Kyrkebyjoggen på morgonen. Var anlitad som draghjälp åt en kille som ville slå banrekord av idrottsläraren Camilla. Han lyckades med 5 sekunder efter 9 km´s löpning. Häftigt!

Lördag körde jag, Jonne och Erik 310-pass. Riktigt trevligt pass men mina ben var inte riktigt på hugget fast i de backarna blir det alltid tungt så det kanske bara var en ”synvilla”. Kul att visa banan för J o E som inte löpt runt den tidigare. På kvällen blev det sedan jobb och Mârten. Var ganska roligt men usch vad många man ser i Arvika som är överförfriskade en sådan helg. Riktig ”bonnvarning” på nått sätt!