<!–
WriteFlash('’);
//–>Ikväll är det final i nattjakta. Förbereder mig grymt seriöst med 3D modeller av kartan från DM-stafetten. Har fina minnen från den tävlingen. Var riktigt kul att vi kunde knipa en medalj. Måste tagga till och bli helt vild inför finalen, spårsnö i skogen vilket säkert glädjer de hungriga vargarna som kommer att jaga snabbt i mina spår uppöver Brunskogsfjället. 2 minuters försprång har jag i jaktstarten och sen kommer flera andra utsvultna och snabba nattorienterare därbakom. Blir tufft att hålla undan tror jag men jag ska försöka minimera misstagen och ”gå” lugnt. Kanske springa baklänges för att lura förföljarna också ;-).. Vapen nr 2 är annars Northug-spurten som sitter som den ska…

Ska bli kul. Spännande. Har annars med lite övertalning fått med mig Christian Nilsson till OK Tyrs Lången (20 km orientering) som går nu på söndag. Tror han kan överraska. Lovade att VVOK står för anmälningsavgiften och gör dom inte det så betalar jag ur egen ficka för det är värt hur mkt som helst för mig att han kommer till start. Löken kommer också, så det blir ett riktigt getingbo…