Snön börjar komma även i Västvärmland. Känns som det har varit och är minst snö runt Arvika-området men nu börjar det bli lite mer. Var uppe på mossarna med Tsappo under fredags eftermiddagen/kvällen. Riktigt fint. Verkar som både jag och Tsappo tycker det är lika roligt att vara ute på turer i snön. Märks väl att han trivs allra bäst under vinterhalvåret då hans varma päls är lite jobbig för honom på sommaren. Blev också ett fredagsgympass på morgonen där jag maxade, har lite problem med mitt knä på sistone och försöker med vissa spektakulära metoder komma underfund med hur man ska bli av med det så körde slut på musklerna runt knäna. Förhoppningsvis blir det möjligt med mer skidåkning när snön nu kommer och mer avlastning för knät. Nu ringde Jonne också, bara att hänga med för han ville dunka turskidor på Byamossarna. Vi hörs!

Man tackar..