Tog mig en fin skidtur denna morgon. Blev lite sovmorgon när jag inte började jobba förrän 14.00 så klockan 10 var jag på plats uppe vid spåren som går till Byamossarna från Ingersbyn. Blev rätt förvånad då jag upptäckte att det var nyspårat med skoter då jag räknat med att få ploga själv i lössnön. Kom ikapp skotern uppe på mossarna och det var återigen Micke Kyrksjö som var uppe och drog upp spåren. Riktig elitservice alltså, grymt bra. Enormt bra jobb de gör däruppe för det tar tid att hålla spåren uppe kan jag tala om. Det är många timmars jobb som ligger bakom och det får man vara tacksam för. Så mitt råd till er läsare är – ge er ut på Byamossarna och upplev denna unika natur på nära håll. Det är det värt, jag lovar.Blivit lite mera skidåkning på slutet. Funderar på ev dunka någon tävling här snart för skojs skull, blir lite sugen. Vi får se om det blir något. Martin Larssons supervallare Chrille Nilsson lovade att hjälpa mig att valla om det skulle bli aktuellt med något race. Bara jag slipper åka mot honom är jag nöjd, tror han håller en mycket bra nivå forfarande den gode Nilsson. Mycket skogsfågel på skogarna