Träningsmässigt flyter det på ganska bra för tillfället. Helt okej volym i träningen men ingen direkt hårdträning förutom en dag i veckan då jag kört ett lite hårdare pass. Har gott om tid för sådant längre fram är det tänkt. Hade nog en liten nervmuskulär överbelastning i början på veckan som förmodligen berodde på ett stenhårt styrkepass jag körde på fredagskvällen förra veckan. Dunkade på väl mycket på stången och väl många set. I kombination med annan träning blev det troligtvis lite för hårt för kroppen. Bra att kroppen talar om det för nu känns det bättre. Körde ytterligare ett fint styrkepass i torsdags då jag inte körde fullt så många set. Det funkade bättre.

Kommer också att åka ner till Grand Canaria 2-9 februari och testa bergen. Hört det ska vara fina berg att springa i. Vi är ett litet gäng som sticker dit mest för träningens skull. Bl.a. Holmstrand och Sören åker med. Knäet var nästan helt bra här ett tag men nu har jag känt lite igen men det funkar bättre med värmeskydd så +20 på GC blir bra. Ser fram emot lite miljöombyte fast en vecka räcker nog sen vill jag tillbaka till skogen igen ;-)…