Ikväll blir det sista träningspasset på svensk mark på en vecka. Sen bär det iväg till varmare breddgrader. Ska bli lite skönt att springa i shorts och t-shirt istället för att pälsa på sig fyra par byxor som man har gjort vid vissa tillfällen denna vinter. Tar det rätt lugnt sista dagarna med träningen för att hämta in lite innan lägret, har dunkat på helt ok med träning sista veckorna och jag har varit ganska nerkörd. Testade lite form i lördags och med en sådan nerkörd kropp som jag då hade har jag i stort sett aldrig haft så bra testresultat så det var ju positivt.

Hade förövrigt ett intressant samtal med en vargjägare här en dag, att vi var lite oense i vargfrågan kunde man kanske räknat ut innan och det var inget konstigt med det men att våra åsikter var så otroligt långt ifrån varandra i andra frågor kunde man inte riktigt veta innan. Det var intressant men det är klart att är man världsmästare i att veta allt så tar man inte till sig några nya saker eller andra värderingar heller. Kan med tanke på det säga att jag är otroligt glad och tacksam över att ha haft en så fin förebild där hemma i farsan (även mamma när hon var i livet) som gett mig bra och sunda värderingar..