Man får alltid en massa träningstips från olika håll. Ibland riktigt bra tips, ibland riktigt stolliga och galna men charmen kring dem är att de alla som kommer med tipsen tror att de sitter inne på sanningen. Ett tips som jag verkligen tar till mig är att lyssna på kroppen och vad den säger till mig. Igår sa den att jag borde åka turskidor över en stor höjd i skogen så det var bara att dra iväg. Han sa även att jag borde spåra upp en älg, så då gjorde jag det. Älgen rymde dock innan jag han smälla på honom 12 skott med kameran.

När jag kom hem sa kroppen först att jag inte skulle göra nått mer men efter ett tag sa degklumpen att jag borde röra på mig lite till så jag tog en liten löprunda. Den sa också att jag borde äta godis så jag tog med mig en stor godisbit ut på löppasset och smaskade på. Kroppen ville också på något underligt vis köra 4 stegringslopp så det gjorde jag. Den ville också träffa Tsappo så då sprang jag till honom och lekte med ulven. Sen ville kroppen ha mat så Maria lagade mat åt mig så hon steg i graderna. Riktigt gott. Sen ville kroppen se på tv så då gjorde jag det fast det mest var skit på den som vanligt. Efter detta ville jag inte göra något mera.

Så kom ihåg, lyssna på kroppen och vad den säger till dig.