När naturens krafter sätter in är vi människor små. Se bara videon nedan.

http://ow.ly/4dvh0

Annars så ser kärnkraftshaveriet i Japan rätt illa ut tycker jag. Frågan är om omfattningen av problemen verkligen framkommer i media? De stackars japanerna har fått stå ut med mycket elände genom historien. Atombomberna över Hiroshima och Nagasaki måste vara det hittills värsta. Än idag, drygt 65 år senare så dör folk av bombernas effekter då de överlevande i högre grad än genomsnittet drabbas av cancer och lider av för högt blodtryck. Det olustiga är väl egentligen att diskussionen kring kärnkraften utgår enbart från att vi människor (i framförallt rika länder) kräver massor av energi och då måste vi ha kärnkraft.

Om energibehovet hos människan nu är så oerhört stort hos oss själva så vi måste döda oss alla innan vi stoppar processen kring energibehovet kanske det är dags att börja prata om att vi tar alldeles för mkt ENERGI och istället göra allt för att minska denna energiförbrukning istället för att hela tiden sträva efter att öka densamma för att stå upp mot efterfrågan. Att jorden innehåller alldeles för mycket människor måste väl vilken idiot som helst kunna förstå i nuläget men detta verkar ingen ifrågasätta verkar det som.

Slå upp ordet parasit och ni hittar beskrivningen av er själva.