Efter 10-Mila har jag varit rätt seg i kroppen. Ett vakande dygn med en hård tävling som tog ut sin rätt. Trodde inte det tog så mycket som det faktiskt gjorde. Efter att ha kollat på mitt lopp så ser jag att bomtiden blev över 8 minuter vilket är allt för mycket men annars så var det ganska stabilt som jag sa tidigare. AN med sportreportern Fredrik Tholén gjorde ett bra reportage som ni kan se här. Nästa år då ska vi vara vassare.

Försökte mig på ett intervallpass i tisdags men kroppen ville inte vara med på det så jag fick köra lite lugnare. De andra fick leka med mig och mosade mig ordentligt. Fått lunka några dagar i skogarna och försökt hitta energi i benen igen. Hoppas att jag kan ha lite energi till DM-halvmaran i Sunne imorgon. Bara att hoppas på det bästa. Kul att Jonne upptäckt orienteringskogen också..