Kört på med en hård träningshelg och mosat ner både kropp och form ordentligt i veckan. Hoppas få utdelning på detta senare. I helgen körde iaf jag och Martin kontrollerade 200 meters x15 med 30´ sek vila på ca 34´- 35´ – därefter spänst/studs/upp och ner 20 minuter. Onda vader blev resultatet efter den kvällen! Lördag race, Sisujoggen Forshaga. Blev tårta efter målgång och slutkörda ben/vader efter 3 kilometer. Fanns ingen spänst i påkarna men lubbade på så gott det gick, ca en halvminut långsammare än året innan.

Resultat här

Notis här

Notis 2 här

Söndag åkte jag, Jonne och farsan till Finserud (Norge) trots att vi inte skulle det men det blev så iaf. Var slut innan start och efter en mkt lugn öppning så drevs tempot upp på den lätta 3:e km som gick på 2,47. Därefter var benen döda och det blev en rejält eländig känsla och tur till mål på den tuffa banan. Monserud som limmade sig fast i rygg hade spurtkrafter och drog ifrån på slutet och mina snabba fibrer fanns kvar på Viks idrottsplats så jag vek ner mig, ingen idé att ens prova. Ingen har sprungit så snabbt där på 20 år men det fattades ändå en minut till banrekord. Monserud berättade att han nästan fick släppa flera ggr och det var väl ett bra tecken då kroppen nog va något annat än pigg ;-)! Glädjande nog gjorde också Julle comeback efter en tids skadefrånvaro och sprang bra.

Träningsperioden var inte slut ännu utan en lätt återhämtande obanad tur i skogen på 6 km skulle avklaras. Det blev finalbanan från nattjakta tillsammans med ivrige orienteringseleven Jonne. Fint på skogen. Två älgar höll oss sällskap.

Nu ska kroppen få ta det lite lugnt ett tag!

Veckans roligaste träningspass var när jag, Jonne och Maria orienterade på en bana då Jonne vill lära sig mer om orientering. Han hade en 30 minuter snabbare nu när vi pratade och sprang runt och tittade på saker än när han körde race på samma bana så det tar sig. Grymt! Film