Ganska seg i kropp och skalle denna vecka, kanske inte så konstigt då jag körde över min egen ”återhämtningsförmåga” förra veckan. Lite farligt att göra så då man kan bli lidande prestationsmässigt ett tag men jag tror jag har kontroll. Är väl egentligen inget som jag direkt satsar på här framöver i vår heller så då spelar det ändå mindre roll. Tisdags-ol försökte jag mig på under tisdagen men varken kropp eller huvud var nått vidare med i matchen. Sprang kontrakurs när jag skulle reparera misstag. Så det var bara att jogga sig runt resten av banan.

Gjorde ett nytt orienteringsförsök på torsdagen och då flöt det på bättre, låg inte på i löpningen utan körde lugnare och kroppen funkade också bättre än tisdagen. Förutom magen då, var tvungen att ”gå på toa” två ggr efter banan. Tog väl ca de 2 minuterna jag var efter. Fint träningspass i Brevikskogen blev det iaf.

Karta

Igår var jag och Jonne ute på sjön med en reporter från AN som skulle skriva om vår turistverksamhet, hon verkade inte så imponerad av Bäverhyddorna då de gjorde sig för dåligt på bild. Var även upp till Rövarstenen som ligger efter Gunnarskogleden. Riktigt bamsig sten. Ett jättekast (flyttblock) som det enligt sägen bodde rövare under för några hundra år sedan. Jo det är ju bara att övernatta en natt där nu så kan man säga att det har bott rövare där 😉