Kroppen har inte varit i balans senaste tiden. Verkar segt. Egentligen har kroppen inte varit på topp från och med en vecka efter midsommar. Haft/har problem med baklår x 2, fot och en vad. Vaden är bättre men foten och baklåret är fortfarande inte bra. Blir inte samma kraft i löpningen med vänster ben just nu. Till råga på allt sträckte jag en magmuskel under en innebandymatch med grabbarna grus också. Kroppen har blivit allt för vek verkar det som. Dessutom verkar formen som bortblåst, tog nog hårt att pressa kroppen genom smärtgränsen med håll på Vasastafetten. Springa med medelfart i 3,40 per km med håll genom myr och skog är påfrestande. Rent mentalt träningsmässigt är jag långt ifrån banan. Hoppas orka med 12 km på långa terräng-DM på tisdag och få ett mer positivt besked på kroppen annars blir det nog inget Lidingölopp. Då blir det orientering för hela slanten resten av hösten. Behöver göra nått kul och springa i skogen med karta är ofta kul. Speciellt kavle och natt-ol. 25-manna kan det nog bli här också.