Fintur på skogen

Lever på antibiotika just nu. Haft en kraftig huvudvärk efter terräng-DM och inte orkat någonting. De vanliga proverna jag tog visade knasigt nog inga fel och blodvärdet låg på 156 men känslan var allt annat än bra. Tog mig en fin vandringstur i skogen på fredagen och märkte att jag knappt orkade gå i terrängen så när jag kom hem slängde i mig lite antibiotika och jag blev bättre efter några timmar men är fortfarande seg och har lite huvudvärk. Symtomen jag har överensstämmer med borrelia, en fästingburen infektion. Blir ju ganska utsatt för fästingar då man vistas en del i skogar fulla med dessa satans fästingbärare (rådjur). Ett enda rådjur kan bära på över 2000 fästingar. Nej mera Lo och Varg på skogen så det rensar av lite.

Kan bli att jag får lägga ner den avslutande delen av säsongen. Så Lidingöloppet är till 98% kört men man ska aldrig säga aldrig. Synd när formen tidigare på säsongen pekat mot möjligheter för bra resultat. Bara att bryta ihop och komma igen ett annat år, men kommer jag ändå till start så får jag modifiera målsättningen därefter. Tycker det är lite tråkigt att få en säsong där jag stundtals haft en riktigt bra form men mera sällan fått ut något av detta på tävling. Några orienteringslopp var jag dock nästan oslagbar på och kände mig urstark på så jag får väl ta med mig detta. I vinter hoppas jag på mycket och fin skidåkning.

MMA-mannen Rickard fick dyngträff på golfbollen och blev Europamästare i longdriving (slå en golfboll så långt som möjligt)!!! Kul men när jag pratade med honom innan var han inte så vidare sugen och glad över att säsongen strax var slut så han kunde börja träna riktig styrketräning igen. Nu får han dra till VM i Las Vegas istället. Så när jag snackade med honom idag så var han på väg till golfbanan istället för gymmet!

Synd inte bössan eller bågen va med så man kunde fått lite klassisk tjäder i gräddsås..