Drog sista dosen på min antibiotikakur i söndags. Dödat twar, borrelia och mycoplasma bakterier. Nu verkar kroppen med på banan igen. Däremot protesterar ena knäet med ganska stora smärtor. Hoppas det inte är allt för allvarligt. Blev nog en chock för kroppen att dunka igång med träningen igen. Måste ju chansa lite med tuff träning med tanke på att jag vill köra på Lidingö, har dock modifierat min egen målsättning på loppet och är glad om det flyter på och jag har en positiv känsla i kroppen hela vägen. Sprang för övrigt nästan över en full gubbe när jag körde två sprintorienteringsbanor i Styckåsskogen med pannlampa. Pannlampsträning en lördagskväll kan vara intressant.

I lördags var jag även publik på Tjurruset då jag befann mig i K-d på jobbuppdrag. Jag och Lasse-”zlatan” tyckte det var kul att se på folk som sprang. Var deltagarrekord med totalt över 2000 löpare på en längre och tuffare bana än tidigare. Rätt kul att stå vid sidan och heja faktiskt. Förstår Åke Dahl som gillar att vara orienteringspublik. Tippade innan att Martin J IFK Mora, världsorienterare ifjol skulle ta hem racet och fick rätt. Trodde också träningskamraten Christian Nilsson helt klart skulle komma topp 5 och han kom just femma. Endast sekunder efter min klubbkamrat i IF Göta, Andre. Andreas Blomgren imponerade och var klart vassare nu än sist då han var nerkörd efter en massa olika orienteringslopp. Såg att han krigade på rätt bra på slutet. Han blev 6:a, sekunder efter Christian och dessa tre grabbar hade sällskap hela banan.

Banan verkar passa Mora-Johansson utmärkt och han vann alltså för tredje gången. På söndagen var han även med IFK Mora i stafett-SM i orientering men då vann han inte. Däremot så tog Lysselbröderna SM-guld idag i H21 med Rehns BK. Hade sällskap med ena Lysellbrodern under hela tiomilas långa natten och följde med helt ok ute i skogen både på kartan och rent fysiskt. Gott att se hur långt det kan räcka när formen finns. Hade varit kul att springa ett tjurrus med den formen. Och Lidingö med för den delen. Men formen är nog inte helt kass nu heller då kanske kan överraska sig själv, bara knät håller. Ska träffa en sjukgymnast senare idag.

Ser annars fram emot mera grundträning igen, längtar faktiskt lite efter snö så man kan åka skidor, kommer nästan bli världscupstatus på Prästängenbanorna där har man breddat för en jättepistmaskin.