Testade att köra min första deltävling i Nattjakta på torsdagskvällen. Gick lite knackigt inledningsvis men kroppen kändes bra. Samtidigt in till boet som Andreas på första fjärilen trots att jag idiot-orienterat på ena gaffeln ;-). Försökte sedan att ta poängen av Andreas då jag trodde jag kunde få utdelning i andra gafflingen men han var mer van natt-ol och kunde spika kontrollerna i andra fjärilen så han fick ett försprång och sen missade jag bort mig totalt på tredje sista. Klantigt och det kändes ovant med natt men det ska tilläggas att det var ganska svårt. I samma områden som fjärilarna var placerade på kartan så vart det en del bommar när Elitserien gick i samma område och då var det ändå ljusa dagen.

GPS-Rutt

3D

Dock ser det bra ut tills finalen då jag hyr in bl.a. Eklöf, Arlebo och Sjögren som ansluter från Örebro och bildar ett tåg tillsammans med Olle Boström som lok. De startar sist och kommer springa som galna och fånga in mig så kan jag ligga med och sedan spurta. Bara inte Blomgren vinner för då tar han vandringspriset för evigt efter förra årets bjudning från min sida. Så är det någon mer som vill tjäna några kronor och är grymma på natt-ol så är ni välkomna 😉Idag var det jakt efter en vilsen bullterrier på Tanderudshöjden då han rymde under mitt och Eriks pass på skogen. Som tur var så hitta vi honom just innan mörkret la sig över den något dimtyngda skogen. 6h var han ute och härjade men ändå lika pigg. Måste vara Sveriges mest vältränade bullterrier. Blir GPS på den hunden nu. Stönig är förnamnet J..