Finalen i nattjakta blev nog parodi på orienteringsmisstag från min sida. Svårighetsgraden var hög. Terrängen stundtals bökig. Inga vägvalssträckor förutom till första som jag inte ens upptäckte (stigen runt). Vände kartan fel och sprang åt fel håll och fick vada i en blötmyr. Mindre kul i kylan (-4). Andreas gick ut 10 minuter före mig då han tagit många poäng på de tidigare deltävlingarna och kunde springa ganska avslappnat. Han har helt klart höjt sin orienteringsförmåga denna säsong och missar inte alls som han kunde göra ifjol så jag förstod att det skulle inte gå att jaga ikapp det försprånget om han inte tappade huvudet totalt. Vi kom dock tillsammans på en slinga då han tagit sin första slinga och var ute på sin andra. Även där missade vi båda fast vi var tillsammans så det var klurigt i markerna. Gav upp efter halva banan och tog resten som god träning men även då missade jag en del. Andreas var den enda jag såg i skogen på hela banan vilket var ovanligt.

Karta

Karta 3-d