Härjat ganska ordentligt nere i Dalen. Börjar gå åt rätt håll nu. Plattan är gjuten och klar, ett jobb vi gjorde för hand. Blev riktigt bra. Skottade som en skottspoling i två tombolor så det gick snabbt. Byggchefen är rätt vild och kör på rätt ordentligt vilket är toppen. Han är effektiv som få. Har själv inte så jättemkt tid till övers för att bygga småpyssel men när det ska lyftas tungt och stenar ska flyttas så ser jag till att vara på plats. Börjar bli expert på detta. Stärkande för kroppen.

På tal om hus så är farsan´s gamla hus ute till salu: Länk här. Känns tungt att göra sig av med men ingen av oss kommer att bo där då vi har andra ställen så det är inte mycket annat att välja på. Allmänt har det känts hårt, upptäckte att min mobilräkning inte är lika hög längre. Ringde visst mkt till gubben..

Helt galen logfest har jag varit på också. På bilden ser det ut som fightclub med diverse galna upptåg. Inte hämtat mig än, fast jag var chaufför. Träningsmässigt så har det gått knackigt, har en hälsena som spökar/smärtar och kroppen har varit seg som tusan. Rent styrkemässigt känt mig stark men kanske inte så konstigt då jag lyft en hel del stora stenar och annat sista tiden. Dessutom gick jag lös med röjsågen på ett av mina 6 hektar för första gången. Mkt jobb att göra där om man vill kan man lugnt säga…