Hade hoppats att det skulle vända efter förra helgens bottenprestation men känslan och farten denna helg var faktiskt ännu sämre. Inte mycket att göra åt men när man står still mot i stort sett alla andra löpare i terrängavsnitten på banan förstår man att något är kraftigt fel. Sprang runt och sökte efter ”brytvägar” då det kändes som att detta går inte längre. Enda som fick mig på andra tankar och tanken på att fullfölja loppet var lagtävlingen. Och lagtävlingarna var ruskigt lyckade under helgen. Laget blev 1:A på Brunskogsloppet och våra tre lag blev 1:A, 2:A och 3:A på triathlonstafetten i Karlstad. Körde där sistasträckan för Set Sail IF lag 1 och fick se oss slagna av lag 2. Med mig i normal standard så hade vi troligtvis varit ungefär samtidigt till mål men nu fick vi finna oss att bli 2:a men det kändes lika bra (förutom i kroppen) eftersom vi därmed la beslag på samtliga platser på pallen. Riktig kul att de andra gör så bra ifrån sig. Så är därför grymt nöjd! Jag själv fungerar däremot dåligt vilket är lite segt. Har tagit en del prover jag förhoppningsvis får svar på snart samt att jag har tävlingsförbud. Har skippat att träna också och passar på att vara ute i skogen så mycket det går. Igår hade jag en fin naturupplevelse med en bäverfamilj.