Blev en skogstur med fin vandring i kända ”hemmamarker” som även bjöd på trevlig paddling. Antog att kanoten som låg i tjärnet tillhörde trappern (vem annars?) och kollade efter en paddel i hans lilla koja och där fanns den så då fick det bli en liten tur. 4 bäverhyddor och två bäverdammar besöktes. Ingen dålig arbetare denne lilla varelse.

Hade tillgång till hur mkt död ved som helst men bränslevärdet var lågt då det mesta som dött på rot var ganska murket men de var lätta att få omkull så det fick helt enkelt bli att dra ihop lite flera stockar. Som vanligt kom det lite nederbörd under natten som dämpade brasan. Ganska mysigt när man hör regnet mot tarpen. https://youtube.com/watch?v=M2s9BLP6l1g%3Flist%3DUUikONM2ojlm8Npu-iTkaPnQ%26hl%3Dsv_SEHade det fint därute och mina tankar blir så klara när jag lämnar civilisationen bakom mig. Alltid tråkigt när man måste återvända och man rätt snabbt åter är inne i ekorrhjulet. Får nog bli många turer i höst/vinter för att råda bot på denna abstinens. Ser redan fram mot den traditionella Julaftonsturen.