Grymt frustrerande att inte kroppen fungerar. 6 veckor har gått utan nämnvärd fysisk aktivitet. Har testat några pass och själva passen tycker jag inte går helt tokigt men problemet är att jag knappt tar mig upp ur sängen på morgonen. Allt går i slowmotion och jag orkar ingenting. Förstår inte vad som är fel. Skulle vara oerhört lätt att bara sluta med all idrott som det känns just nu men tanken var en paus men jag hoppades att den skulle vara slut snart men det verkar tyvärr inte så.

Försöker när jag orkar ta hand om evighetsprojektet. Det går sakta men säkert framåt. Allt som ska ner i jorden är förhoppningsvis nere i marken nu

Skickade lite anmärkningar till Arvika kommuns politiker och tjänstemän då de verkar helt offside då det gäller friskvårdstänk inom daglig verksamhet. (Kommunen står ganska offside i många frågor men jag tror att med sunt förnuft så kommer den kommunala verksamheten utvecklas i positiv riktning – tycker mig anat en viss förändring i tänk mm senaste året)

En meningsfull sysselsättning och att ingå i en gemenskap är viktigt för de allra flesta. Vissa människor har en funktionsnedsättning som gör det svårt att få ett vanligt arbete. Då krävs en sysselsättning som är anpassad efter personens intressen och behov. Daglig Verksamhet är en insats enligt lagen om stöd och service (LSS) för personer med funktionsnedsättning. Eftersom jag i hela mitt liv kommit i kontakt med personer som har rätt till dessa insatser så tycker jag att de skall ha det så bra som det någonsin går. Och framförallt ska de ha de insatser de har rätt till.

Här kan man läsa det jag skickade