Blev höstdebut i orienteringsskogen när Nattjakta deltävling 1 avgjordes i onsdags. Kändes ringrostigt i både löpning och kartkänsla men det kändes bättre efter ett tag. Lyckades vara först över mållinjen strax före starke skogsmulle/multisportande Christian Nilsson. Efter en lång period med motgångar för mig så kändes det gott att ha lite stolpe in för en gångs skull. Såg lätt ut på kartan men var det inte i verkligheten så det gällde att vara på sin vakt och hänga med på kartan ända in till kontrollen. Gjorde några misstag men inga stora så det var ok. Banorna i år är kortare så det verkar bli intensivare kartläsning och man har inte råd med några större misstag.

Karta

Resultat

När det gäller min träningsförmåga så är jag inte riktigt tillbaka på normal nivå ännu då kroppen fortfarande är lite seg men nu är det åtminstone klart bättre vilket känns bra. Kommer försöka vara med på Nattjakta de gånger det passar. Riktigt kul.