Åkte till Norge och ställde upp på Krystallmarschen. En fin tävling som går på stigar på tallheden utanför Magnor. Hade på förhand bestämt mig för att ta det som enbart bra träning då jag var lite mör efter en lång natt på 10-Mila samt hade fortsatt att träna ganska så bra ända fram till denna tävling. På förhand såg startfältet ganska så vasst ut så det skulle bli tufft för den som ville vara först i spåret. Starten gick och efter ca 500 meters löpning hamnade jag i täten och på stigarna i skogen kände jag mig ganska stark men hade också en känsla av att kroppen var lite matt. Körde inte riktigt allt vad jag hade utan låg på ett högt tempo som kändes kontrollerat. Alla fick släppa utom Hallvard Nilsen från IF Gular som låg kvar i rygg på mig. Ungefär så låg vi också hela loppet men kände att där det var knixigare stig så var han nära att släppa lite några gånger, vilket han även bekräftade efteråt. Kände dock att på finare stiglöpning och grusväg att där var han spänstig i benen denna dag så antog att jag skulle få vika mig sista biten in mot målet i Magnor. Och mycket riktigt blev det så men jag var helt nöjd med en andraplats denna dag.

Resultat

Efter denna tävling åkte jag och jobbade på FM. Blev inte mycket tränat då dagarna var fulla med utbildning men en fin orienteringsbana på karta sen O-ringen 2005 fick jag sätta ut och plocka in under veckan. Riktigt fin, öppen och ganska snabblöpt terräng. Just idag är det annars en tung dag då det var på dagen ett år sedan som min underbare och älskade pappa lämnade in för gott. Det har varit förbannat tufft på många sätt och att fortsätta med en del saker som vi gjorde tillsammans i så många år har känts konstigt. Ska åka upp och besöka graven ikväll och även ge mig ut i hans gamla träningsmarker..