Blev Karlstad stadslopp i lördags. En bonustävling för dagen innan trodde jag nog inte att det skulle gå att springa. Hade fått känningar i en vad som har krånglat tidigare. Fick känningar under ett intervallpass som Viktor drar med mig på (3 intervallpasset för året) så det var högst osäkert att kunna genomföra ett 10 km asfaltlopp. Ville ändå prova att köra för när man tränar så lite som jag gör nu så vill jag istället få en del tävlingar. Öppnade lugnt och kände på vaden och det funkade men höll ner trycket från vaderna och gick mer på lårmusklerna istället, som ett typiskt orienterarsteg. Det funkade rätt bra så det var bara att springa. Med tanke på detta så var jag nog rätt stark ändå denna dag. Var en del utlandsfödda före i resultatlistan men även en del bra namn bakom mig som tränar tre ggr så mycket och inte är veteraner så det kändes bra. Banan var för året lite omgjord och det verkar som de flesta hade sämre tider än tidigare år så den blev nog en liten bit långsammare.