<!–
WriteFlash('’);
//–>

Analyserat loppet och magkrampen idag tillsammans med Erik. Vi har ett troligt scenario om ungefär vad som hände och detta ska vi försöka åtgärda med lite annat upplägg framöver. I videon ovan från 8 km passering (ungefär 3,30 kommer jag, vid 4,40 kommer Martin H och vid 4,50 kommer Martin L) springer jag tillsammans med Henry Gross, en mkt duktig löpare som öppnade perfekt, lugnt och sansat. Lämnade honom strax efter milpasseringen då jag ökade farten ett snäpp. Skulle sedan öka ett snäpp till men då hände det som inte fick hända och detta är historia idag och redan bortglömt.

Kunde idag genomföra ett 11 km pass utan att känna något speciellt av hållet. Lite stel på höger sida under revbenen och det kändes lite utför. Benen var helt ok men hade ont i tårna då tre tår blev blåa på Lidingöloppet pga. lite för tighta skor, märkte inte detta under själva loppet då jag upplevde en annan smärta som var mer än outhärdlig. Förstår inte idag hur jag fick för mig att fortsätta ens men vilket psyke man kommer få. Får ta det som bra träning och en nyttig erfarenhet.

På onsdag blir det nattcup i orientering. Nattjakta. Riktigt roligt på dessa arrangemang och det brukar bli lite äventyr varje gång. Kul träningsform tycker jag. Får försöka skaka fram en pannlampa tills dess. Ska också försöka få med några utifrån på dessa i år, ska fråga Löken om han vill komma hit och köra.