Idag blev det en lätt orienteringsträning med Maria i den öppna skogsterrängen vid Stora skuggan i storstan. Kändes lite ovant med en karta i handen men det flöt på bättre efterhand. Finns väldigt mycket att jobba på i orienteringstekniken framöver känner jag, om man ska kunna utnyttja kapaciteten fullt ut i orienteringsskogen. Det ligger jag ganska långt ifrån nu men kul att få springa i skogen med en karta.

Veckan som helhet har väl funkat ganska bra träningsmässigt även om helgen varit väldigt lugn med endast ett lätt träningspass. Hårdaste dagen kanske torsdagen var då jag började morgonen med 5 km jogg, åkte sedan ett helt underbart A1 skatepass på skaren i dryga 2h med farsan, därefter blev det 3 km löpning som uppvärmning inför maxstyrka. Började på 4.10 fart och körde ner mot 3.10 på slutet. Därefter maxstyrka, 170 kg x 5 x 5 set i knäböj som kändes riktigt lätt. Får enorma resultat av den där träningen känner jag. Efter knäböj var några hopp med 50 kg på stången ingenting. Avslutade kvällen med 3km nedjogg efter styrkan.

Hoppas få in
några skidpass till veckan då jag kommer hem. Varit grymt fint nu på slutet. Här i STHLM fanns det ingen snö idag men nu snöar det för fullt…