Peo på Magazinet Sport har nu anmält oss till förmodligen den tuffaste tävling du kan utsätta dig för att göra i Sverige. En del påstår att det finns inget som är i närheten av denna tävling när det gäller uthållighet och smärta. Det säger sig självt, springa 75 km på en stentuff terrängbana tar förmodligen knäcken på alla oavsett vilken fysisk form man än är i, att göra det mitt i natten med en pannlampa på skallen gör det hela ännu värre. Tur för mig så har Maria sin lägenhet bara en dryg kilometer från banan. Där kommer jag troligtvis sova som en stock efteråt…

Hur förbereder man sig då för ett sådant kraftprov? Troligtvis finns det inga under- dunder-metoder utan det är full kraftsamling veckan innan loppet och att sedan se till att få i sig tillräckligt med bränsle under banan så man är stark på sista varvet då allting kommer att avgöras. Det är iaf min taktik.

6 april gäller det, en dryg månad kvar att förbereda sig på.

Lite bilder från Gunnarskog lägg märke till att man kan kolla karta precis var bilderna är tagna.