Fm. Löpning A1 1.00h – skogen på Prästängen mm..

Form (1-10) 4

Tänk att ett så litet besvär med en bil kan ställa till så mycket

Efter träningen skulle jag och Thaiboxar Mathias ut och käka lunch. Då starta inte svarta pärlan. Batteriet på min CLK hade lagt igen och batteriet sitter dessutom i bakluckan på Mercedes. Till saken hör att bakluckan haverat några veckor tidigare så nu kom vi inte åt det. Jävligt surt. Jag skulle förövrigt använda bilen i jobbet på em/kvällen och imorgon fredag – så det vore bra att få ordning på den så snabbt som möjligt.Blog Image

Mathias hoppade in i luckan genom baksätet inifrån bilen o jag hade också testat att försökt få upp luckan därifrån, men det gick ej. Ringde farsan som var på väg in till storstan och han koppla på bogseringslinan och sen drog vi igång tröskan. Startade gjorde den men att stänga av den gick ju inte. Åkte först till LG på OK, han hade batterier men kunde inte hjälpa till med bakluckan (fullbokad).

På Mercedes kunde dom inte heller hjälpa till. Åkte till Mekonomen verkstaden, där jobba Rally-Jonas. Va kul att träffa den stollen, inte så ofta nuförtiden. Vi gick i samma klass i hela grundskolan. Han åker runt och tävlar i en WRC-bil annars. Rätt coolt! Han skickade ut en reperatör som skulle fixa problemet med luckan men denne gick bet. Nehej!

Där stod jag och Mathias hungriga som Vargar och ganska sura utan mat i magen. Så vi parkerade Mercan och sen ringde jag till min granne Carlito, ”The Rock” eller ”Klippan” som jag kallarn. Han fixar både datorer o bilar. Han skulle minsann fixa till det åt mig.

-Köp ett batteri bara sa han. Så vi åkte till LG (på OK-verkstaden) och köpte ett batteri. Både jag och Mathias var tveksamma till att Carlito skulle klirra biffen eftersom Mekonomenkillen gick bet. Carlito kom farandes i sin röda SAAB och fixade både bakluckan och plockade in batteriet. What a man! Nog skyldig både han och Mathias en jävligt stor gentjänst nu. Jävligt nöjd nu iaf. Känns priviligerat att ha sådana duktiga och bra vänner…

Är det något jag blir irriterad på så är det bilar som krånglar 😉

Kv. Löpning med VVOK 3 min x 8 med 1,5min vila på Viksvallen. Ok pass för min del, ett steg framåt. Kom ungefär 930 meter per intervall utan att köra max.

Form (1-10) 5 – jävligt gött att få skriva en 5:a iaf