Kv. VVOK träning. Löpning intervall 30/30×6 på löparbana och 30/30 x4 x4 på terrängbanan Vik. Totalt ca 1.15h med upp/nedjogg.

Form (1-10) 6:a – årets första – var det styrkan med Holmstrand igår tro? Inspiration att han är i Sverige… Annars har jag en teori om att det är vädret. Värme ger bra resultat. Inte konstigt att världens bästa löpare finns i öst-Afrika.

Sebbe var med och jagade mig. Han blir bättre och bättre, klart vassare nu än i vinter. Kul! Några år till så tror jag han blir riktigt bra. Orienteringen är han jävligt säker på så bara löpningen sätter sig så jävlar. Verkar vara mkt strukturerad i sitt träningsarbete också. Roligt när det finns yngre här i Arvika som vill något annat än bara supa och se förjävliga ut..

Träffade Jonas G på Vik med, han var sugen på att hänga på och löpa med oss på VVOK träningarna. Vore kanontrevligt det, han är en väldigt postitiv person! Han springer Marathon i Arvika löparklubb annars. Vore kul om vi blev lite fler som körde ibland. Appropå löpning så har hälsokompaniet börjat med joggingkvällar. Kanon det. Bra för dom att komma ut i naturen lite och inte bara studsa runt inne på gym hela dagarna. De verkade också köra på torsdagar för vi mötte dom. De var klart fler än vi iaf. Holmstrand hade sålt kläder till allihop för de lyste i alla regnbågens färger.

Pratade lite med Paul Olausson ang träning också. Han specialtränade sina Engelska nyförvärv i Arvika Fotboll på kvällen. Kanske får gå och kolla in matchen imorgon och se om dom tillför något. Dom ”såg” i af bra ut…

Engelsk fotboll är aldrig fel, där lägger man inte fingrarna emellan. Smäller rätt ordentligt i närkamperna. Precis som det ska va på en fotbollsplan.