Kraftigt febersjukBlog Image

På eftermiddagen dagen efter Myrvarvet (Mån) blev jag riktigt kass i kroppen. Visste inte vilket som var upp eller ner. Fick så ruskigt ont i varje liten muskel och led i min kropp och varm som en kamin blev jag. Maria agerade sjuksyster på ett suveränt sätt och fick hämta isvatten o dyl. för att hjälpa mig få ner värmen. Var riktigt obehagligt dålig där ett tag. Usch! Fick inte i mig något att äta på ett dygn och stod inte upp ur sängen på ca 20 h. Nu (Tors kväll) är jag bättre men inte helt 100 %. Kommer antagligen ta ett par dgr till innan man vågar röra lite smått på sig igen.

Inte konstigt att Martin H fick vinna i Holmedal, mina blodkroppar var vita istället för röda och då vinner man inga tävlingar även om man hade haft Smirre-medicin i blodet 😉 Inte för jag vet var man får tag i det men det finns säkert nån dåre som fixar i denna stan.

Arvika knarkfest börjar idag. Förlåt, Arvikafestivalen heter det. Många säger att det är bra för stan. Är inte riktigt säker på om det bara är ”bra” för Arvika detta. Tror inte jag närvarar på arrangemanget på något sätt detta år. Blir spännande att läsa vad de få poliser på plats hittat efter helgens drabbning.

Drabbning var det också mellan mitt gamla lag FIF och AF igår i DM-åttondelen. Bifogar en länk på en artikel. Om ni kollar på bilden längst ner på sidan ser ni Juha Lind som mosar en Engelsman. Ser brutalt ut men Engelsmannen var det hårdast Johan mött och han har ju varit med ett tag och mött en hel del tuffa spelare så då är det nog så. Han gör nog bra mkt för AF skulle jag tippa. Själv har jag dock aldrig varit med om att förlora mot AF med Fiskevik – har en bra svit där.

Man blir ju lite sugen på bollsparkandet ibland. Hmm! Ryktet säger att de (FIF) alltid håller en innermittfplats öppen ifall jag skulle bli på bollkickandehumör igen.