Blog ImageHelgen har rullat på utan några större problem. Tränade dock inte lika mkt som jag tänkte mig. Varit lite seg, där fick man för att man kände sig stark som en Björn i fredags.

Lör fm. Ca 10 km lätt A1 med inslag av 4-5 – 70 sekunders drag. Skulle springa på grusvägar uppe hos farsan men alla vägar var snorhala så jag fick ge mig ut på asfalten med livet som insats istället. Där höll jag på att bli överkörd av någon bildrulle som nästan strök mig. Tänk vad många som är ute och inte kan köra bil eller rättare sagt inte borde sitta bakom en ratt.

em. Lätt A1 10 km i skogen med inslag av A2/A3 där jag körde 10 x 70/20

Sön fm. Lugnt långpass A1 på totalt 2.18h med 3/4 av passet obanat i skogsmarken uppe vid farsan. (Abborrtjärnsterrängen) Andreas var ruskigt imponerad av terrängen och ville göra en orienteringskarta på området direkt. Var hela 6 st med på passet bla en Tyrare men halva styrkan vek av efter ca hälften så jag, Björn och Andreas var kvar tills slutet. Avslutade med ett varv runt Backsjön.

Igår jobbade jag under kvällen. Bla hjälpte jag till på Falkens uppvisningsmatch i sporthallen under BSK Night open. Alltid lika kul. Var kvar ett tag med chefen o kolla på fotbollen. Såg på matcherna tills Fiskevik åkte ut, då åkte chefen o jag hem o sov.

Filmtips/dokumentär för alla äventyrsintresserade klicka här: **** En av världens hårdaste grabbar. Nästan 3 år tog det att korsa Cananda genom skogen.

Norskt ordspråk: ”Det amerikanske forsvaret brukte Lars Monsen som fasit da de utviklet GPS”