Blev en kanonfin tur till Norge tor-sön. Vi bodde på Spåtind´s högfjällshotell. Det ligger på fjällplatån mellan Valdres och Guldbrandsdalen. Tyvärr va jag förkyld så jag kunde inte träna som jag hade tänkt mig men då fick man va ute och ”gå på ski” istället. Blev lite mer tid till att ta bilder och se sig omkring på detta viset. Blir lite trevligare turer också när man går tillsammans med andra som har en annan typ av motor på detta sätt. Så allt kanske inte är negativt med att va förkyld.

Vi gick uppför mot Spåtindtoppen en dag när vädret var toppenfint och tog 700 höjdmeter uppför innan vi vände tillbaka och fick några härliga utförsbackar där man kom upp i ca 60 km/h. Va riktigt roligt med så långa och kurviga utförskörningar. Mötte lite folk som förskräckta fick kasta sig åt sidan. När man kommer upp på fjället gäller det att ha kläder med sig som är vindtäta och värmer eftersom det kyler av ordentligt när man stannar till. Händer och fötter är ganska utsatta eftersom de sitter på längst avstånd från hjärtat.

Den vackra naturen runt Spåtind var otroligt fin med höga fjäll och glittrande vyer. Hade riktigt flyt med vädret och maten var kanon så man fick passa på att äta upp sig ordentligt.. Maria och en vägskylt. Det ”va” en gång en väg. Lillehammer 50 km..Spåtindtoppen i bakgrunden